Bobler & Pensel

Bobler & Pensel

«BOBLER & PENSEL»
Bli med på gruppekonseptet «Bobler & Pensel», hvor du kan samle vennegjengen, kollegaer eller familie til å bli kunstnere for en kveld. Dette er en uformell og gøy gruppeaktivitet som passer for alle på tvers av generasjoner, og som fremmer kreativitet, samhold og konkurranseinstinkt.
PS! Du trenger ikke være kunstnerisk anlagt for å delta på dette, det viktigste her er å ha det morsomt og sosialt!


Hva kan du forvente?
Alle får utdelt lerret, maleutstyr, og en maleoppgave, sammen med et glass sprudlende, edle dråper. I kunstens verden er alle uttrykk tillatt, om du vil male abstrakt eller figurativt er helt opp til deg. Dette er ikke et malekurs, men alle får en kort instruksjon i starten, samt kyndig veiledning underveis. Når kveldens kunstnere er ferdige å male, stiller vi ut og nummerer maleriene, slik at deltagerne kan stemme frem en favoritt. Den beste kunstneren kåres og vinner en liten premie. Alle deltagere får med sitt eget kunstverk hjem.

Pris pr. person kr 695,- inkl. lerret, maleutstyr, 1 sprudlende glass og en liten premie til gruppens vinner.
Minstepris pr gruppe er kr 3.475,- som tilsvarer 5 personer. (Man kan være færre i gruppen, men da blir pris pr person litt høyere)

Varighet: Ca 1,5-2 timer

Opplevelsen kan foregå der du selv ønsker, ved at vi kommer til deg, eller det kan arrangeres på Westland eller Alver hotell som vi samarbeider med. Der er det også mulig å bestille middag, tapas / småretter og snacks i tillegg, og selvsagt overnatting. Dette kan fint kombineres med seminarer, feiringer og lignende også, her er bare muligheter 😊

NB! Husk at maling kan gi flekker på klær, dropp finstasen. Ta eventuelt med klesskift.

Kontaktinfo for gruppebestillinger:
E-post: post@kunstpaletten.no
Tlf. 90 99 16 07

Tilbake til bloggen