SALGSUTSTILLING på Alver og Westland hotell

SALGSUTSTILLING på Alver og Westland hotell

Fra april til juni hadde kunstnerne Mona Karstensen og Tor-Åge Grødem salgsutstilling både på Alver og Westland hotell.

https://www.instagram.com/reel/CrTtJFQPVU1/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Det kreative samboerparet har mer enn kunsten til felles, spesielt friluftsliv. Utstillingen bærer preg av inspirasjon fra naturen, både i det figurative og det abstrakte landskapet, noe som gjenspeiles i maleriene og akvarellene.

Mona Karstensen Instagram:
https://instagram.com/artbymona.karstensen?igshid=ZDdkNTZiNTM=
Tor-Åge Grødem Instagram:
https://instagram.com/art.kunst.tor?igshid=YmMyMTA2M2Y=
KORT OM BAKGRUNN:
Mona Karstensen er oppvokst med en far som var kunstner, og har deltatt på flere utstillinger tidligere. Likevel har størstedelen av yrkeslivet blitt tilbragt i teater-og eventkulissene, hvor hun har brukt sine kreative evner som kostymedesigner, rekvisitør, sminkør, laget scenedekor, vært inspisient og prosjektleder. Hun hadde sin siste separatutstilling på Tre Brør – Voss i 2013, men de siste par-tre årene har hun begynt å male igjen, og presenterte også noe av sin kunst i Minigalleriet – Alverpaletten. Mona maler både abstrakt og figurativt, og bruker mest akryl. Hun lager også akvareller, og dessuten fotokunst av egne foto som hun «maler» digitalt.
Tor-Åge Grødem tegnet og malte en del da han var yngre, men yrkeslivet har vært tilbragt i bygningsbransjen hvor han har vært tømrer og anleggsleder. For litt over to år siden begynte han å male, kanskje inspirert av sin samboer? Han fikk også presentert noe av sin kunst i Minigalleriet – Alverpaletten. Tor-Åge maler mest figurativt. Han liker best å male med olje, men bruker også akryl, og lager akvareller
 Begge to er bergensere, men flyttet til Isdalstø i 2020
Tilbake til bloggen